خط رند

آشنایی با انواع خط رند

خط رند

آشنایی با انواع خط رند

پوشش اخبار اپراتورهای سیم کارتی در کنار آموزش انواع خط رند به دارندگان سیمکارت های ایرانسل، همراه اول، رایتل

طبقه بندی موضوعی
  • ۰
  • ۰

با توجه به گزارش های اعلام شده، به نظر می رسد دو کمپانی کوالکام و مدیاتک ، تراشه ای مبنی بر فرآیند تولید 5 نانو متری را عرضه می کند که جانشین تراشه اسنپدراگون ۸۶۵ گویا اسنپدراگون 875G نام دارد که در سه‌ماهه اول سال ۲۰۲۱ به‌همراه گوشی‌ها و تبلت‌های پرچم‌دار روانه بازار می‌شود.
اطلاعات جدیدی از تراشه‌های ۵ نانومتری کوالکام و مدیاتک فاش شد

کاربری در ویبو (شبکه اجتماعی شبیه به توییتر در چین) تصویر و اطلاعاتی را منتشر کرده است که اگر صحت داشته باشند، شرکت کوالکام در نظر دارد مانند نسل فعلی، تراشه‌ای بالارده به‌همراه تراشه‌ای میان‌رده پریمیوم عرضه کند. جانشین تراشه اسنپدراگون ۸۶۵ گویا اسنپدراگون 875G نام دارد که در سه‌ماهه اول سال ۲۰۲۱ به‌همراه گوشی‌ها و تبلت‌های پرچم‌دار روانه بازار می‌شود.

اسنپدراگون ۸۷۵ جی براساس فرایند تولید ۵ نانومتری EUV شرکت سامسونگ ساخته می‌شود؛ اما پیش‌تر شایعات از تولید انبوه این تراشه توسط شرکت تایوانی TSMC خبر می‌دادند. درکنار تراشه پرچم‌دار اسنپدراگون ۸۷۵ جی، تراشه اسنپدراگون ۷۳۵ جی نیز با فرایند لیتوگرافی ۵ نانومتری ساخته خواهد شد که در حقیقت جانشین اسنپدراگون ۷۲۵ است و محصولات میان‌رده‌ی پریمیوم را هدف قرار می‌دهد.

نکته‌ی جالب در مورد تراشه دایمنسیتی ۴۰۰ نوع فرایند تولید آن است که ۶ نانومتری خواهد بود. بر همین اساس، شایعاتی وجود دارد مبنی بر اینکه دایمنستی ۴۰۰ درواقع براساس ترکیب المان‌های فرایند تولید ۵ و ۷ نانومتری به تولید انبوه می‌رسد.

مدیاتک گویا روی تراشه پرچم‌دار نیز فعالیت دارد و در سه‌ماهه دوم سال ۲۰۲۱ می‌خواهد تراشه‌ای ۵ نانومتری سازگار با ارتباطات ۵ جی را روانه بازار کند. در هر صورت باید صبر کرد و دید که غول‌های فناوری چه سورپرایزهایی را برایمان در نظر گرفته‌اند.

بااین‌حال، دو محصول ذکرشده تنها تراشه‌های در دست ساخت کوالکام نیستند و گویا در بازه زمانی مشابه یعنی سه‌ماهه اول سال ۲۰۲۱ تراشه اسنپدراگون ۴۳۵ جی برای استفاده در محصولات پایین‌رده عرضه خواهد شد.

در گزارش‌های بانک سرمایه‌گذاری تنها به محصولات کوالکام اشاره نشده است؛ بلکه شاهد اطلاعاتی از محصولات شرکت مدیاتک نیز هستیم. مدیاتک در سه‌ماهه سوم سال ۲۰۲۰ در نظر دارد تراشه‌ی دایمنسیتی ۶۰۰ را برای استفاده در محصولات میان‌رده عرضه کند که براساس فرایند تولید ۷ نانومتری ساخته شده است. در همین بازه زمانی نیز تراشه دایمنسیتی ۴۰۰ برای استفاده در محصولات پایین‌رده به تولید انبوه خواهد رسید.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی